07/12/2022 08/12/2022 Σε μια απόμακρη, αλλά ευλογημένη, γωνιά της αφρικανικής υπαίθρου, στο χωριό Σασαμάμπο της Τανζανίας, εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Νικολάου. Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό συγκεντρώθηκαν όλοι οι κάτοικοι του χωριού, για να τιμήσουν τη μνήμη του προστάτη Αγίου τους και να ζητήσουν τις πρεσβείες του για αυτούς και τις οικογένειές τους. Στη Θεία Λειτουργία έψαλλαν...
07 Δεκεμβρίου, 2022 - 21:49
Τελευταία ενημέρωση: 08/12/2022 - 0:13

Εορτή του Αγίου Νικολάου στις απόμακρες γωνιές της Τανζανίας

Διαδώστε:
Εορτή του Αγίου Νικολάου στις απόμακρες γωνιές της Τανζανίας

Σε μια απόμακρη, αλλά ευλογημένη, γωνιά της αφρικανικής υπαίθρου, στο χωριό Σασαμάμπο της Τανζανίας, εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Νικολάου.

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό συγκεντρώθηκαν όλοι οι κάτοικοι του χωριού, για να τιμήσουν τη μνήμη του προστάτη Αγίου τους και να ζητήσουν τις πρεσβείες του για αυτούς και τις οικογένειές τους.

Στη Θεία Λειτουργία έψαλλαν παιδιά του χωριού, τα οποία τους προηγούμενους μήνες συμμετείχαν στα κατασκηνωτικά προγράμματα της Επισκοπής Αρούσας και μεταξύ άλλων διδάχθηκαν και τη βυζαντινή μουσική, ώστε να μπορούν να εξυπηρετούν την τέλεση των Ιερών Ακολουθιών στην ενορία τους.

Μετά τη Θεία Λειτουργία ακολούθησε γεύμα προσφορά:
-Ανωνύμου υπέρ αναπαύσεως Σοφίας
-Υπέρ υγείας Αλεξάνδρου, Ευρυδίκης, Αλεξάνδρου, Φωφώς και Χαραλάμπους
-Ανωνύμου υπέρ αναπαύσεως Νικολάου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων