06/12/2019 06/12/2019 Στον Μητροπολιτικό Ναό της Ουγκάντα στη Ναμουνγκόονα εορτάσθηκε ο προστάτης της ‘Αγιο Νικόλαο ο θαυματουργός, Αρχιεπίσκοπος Μύρων της Λυκίας. Στη θεία Λειτουργία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καμπάλας Yπέρτιμος και Έξαρχος πάσης Ουγκάντας κ. Ιωνάς συνεπικουρούμενος από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρο. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος προέτρεψε τους πιστούς να μιμηθούν...
06 Δεκεμβρίου, 2019 - 17:41
Τελευταία ενημέρωση: 06/12/2019 - 17:46

Η εορτή του Αγίου Νικολάου στα βάθη της Αφρικής!

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Νικολάου στα βάθη της Αφρικής!

Στον Μητροπολιτικό Ναό της Ουγκάντα στη Ναμουνγκόονα εορτάσθηκε ο προστάτης της ‘Αγιο Νικόλαο ο θαυματουργός, Αρχιεπίσκοπος Μύρων της Λυκίας.

Στη θεία Λειτουργία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καμπάλας Yπέρτιμος και Έξαρχος πάσης Ουγκάντας κ. Ιωνάς συνεπικουρούμενος από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρο.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος προέτρεψε τους πιστούς να μιμηθούν τις θεάρεστες πράξεις του Αγίου Νικολάου που τον έκαναν αγαπητό στους κατοίκους της Λυκίας, οι οποίοι απαίτησαν να γίνει Αρχιεπίσκοπος. Τέλος, ευχήθηκε ο Άγιος Νικόλαος να σκεπάζει και να προστατεύει όλον τον κόσμο.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων