13/12/2019 13/12/2019 Προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Γκούλου κ. Σίλβεστρου, κορυφώθηκαν οι λατρευτικές εκδηλώσεις για την εορτή του Αγίου Σπυρίδωνος στη μακρινή Ουγκάντα. Στη συνέχεια ο Θεοφιλέστατος επισκέφθηκε τις κατασκηνώσεις της Επισκοπής όπου φιλοξενούνται νέοι από την ευρύτερη περιοχή. Μετά το πέρας της ακολουθίας του Εσπερινού, ο κ. Σίλβεστρος μίλησε προς τους κατασκηνωτές αναφερόμενος στις αξίες και στις...
13 Δεκεμβρίου, 2019 - 8:45
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2019 - 8:44

Τις κατασκηνώσεις στην Ουγκάντα επισκέφθηκε ο Επισκ. Γκούλου

Διαδώστε:
Τις κατασκηνώσεις στην Ουγκάντα επισκέφθηκε ο Επισκ. Γκούλου

Προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Γκούλου κ. Σίλβεστρου, κορυφώθηκαν οι λατρευτικές εκδηλώσεις για την εορτή του Αγίου Σπυρίδωνος στη μακρινή Ουγκάντα.

Στη συνέχεια ο Θεοφιλέστατος επισκέφθηκε τις κατασκηνώσεις της Επισκοπής όπου φιλοξενούνται νέοι από την ευρύτερη περιοχή. Μετά το πέρας της ακολουθίας του Εσπερινού, ο κ. Σίλβεστρος μίλησε προς τους κατασκηνωτές αναφερόμενος στις αξίες και στις εμπειρίες που αποκτούν συμμετέχοντας στον Ορθόδοξο τρόπο ζωής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων