13/07/2019 13/07/2019 Η σελίδα “Ιεραποστολή στην Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης” δημοσιεύει, σήμερα, 13 Ιουλίου 2019, στο κοινωνικό δίκτυο Facebook, την ως άνω και τις παρακάτω φωτογραφίες, συνοδευόμενες από το εξής κείμενο: “Η Μητέρα Εκκλησία, σοφά έχει θεσπίσει την οπτικοποίηση των αοράτων και την αισθητοποίηση των υπεραισθητών. Εικόνες αγγέλων, λεκτικά σχήματα για την ουράνιο βασιλεία, θέλουν να...
13 Ιουλίου, 2019 - 16:06
Τελευταία ενημέρωση: 13/07/2019 - 18:47

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Μουσικές καρέκλες της Μαδαγασκάρης”

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Μουσικές καρέκλες της Μαδαγασκάρης”

Η σελίδα “Ιεραποστολή στην Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης” δημοσιεύει, σήμερα, 13 Ιουλίου 2019, στο κοινωνικό δίκτυο Facebook, την ως άνω και τις παρακάτω φωτογραφίες, συνοδευόμενες από το εξής κείμενο:

“Η Μητέρα Εκκλησία, σοφά έχει θεσπίσει την οπτικοποίηση των αοράτων και την αισθητοποίηση των υπεραισθητών.

Εικόνες αγγέλων, λεκτικά σχήματα για την ουράνιο βασιλεία, θέλουν να εγείρουν την φυσική ανάγκη του ανθρώπου για “αίσθηση”.

Έτσι κι εμείς, μέσα από το παιχνίδι, προσπαθούμε να ενώσουμε, σε κοινωνία, όλα τα παιδιά.

Ένας αγώνας δρόμου με δεμένα πόδια, παραπατήματα και πτώσεις, μαρτυρούν το γεγονός ότι η συνύπαρξη, η κοινωνία με τον άλλον είναι δύσκολη, αν κάποιος πέσει αυτό είναι κοινωνικό γεγονός και για να σηκωθεί χρειάζεται το χέρι σου, διότι μόνο έτσι επιτυγχάνουμε τον στόχο.

Ποτέ δεν κερδίζεις μόνος, παρά με τον αγκριστωμένο σ’ εσένα αδελφό, αυτόν τον πολλές φορές αργό και δύσκολο που σε τραβάει. Αυτό το ανάλαφρο βάρος που είναι ο ίδιος ο Χριστός.

Και κάθε βραδιά τελειώνει με τις μουσικές καρέκλες. Με τους θρόνους από πλαστικό, που στα μάτια των παιδιών μοιάζουν παράδεισος. Άλλωστε, στον τελευταίο γύρο υπάρχουν δύο καρέκλες. Και οι δύο θα κάτσουν. Μαζί. Ανάλογο με τους ουράνιους θρόνους. Μαζί, όπως στον Παράδεισο”.

ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ: Ο Επίσκοπος Τολιάρας και Μαδαγασκάρης, κ. Πρόδρομος

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων