20/03/2021 20/03/2021 Η διψασμένη για Ορθοδοξία Ουγκάντα είναι αχανής, η δουλειά στον Αμπελώνα είναι μεγάλη. Ως εκ τούτου, υπάρχει αδήριτη ανάγκη να ταξιδέψουν και να διαδώσουν το Ευαγγέλιο του Κυρίου μας μακριά και πλατιά. Με τη βοήθεια του Θεού και ανθρώπων που ενδιαφέρονται και προσφέρουν ανοιχτόχερα, παρέλαβαν ο καθένας από ένα μηχανάκι για να βοηθήσει στις μετακινήσεις...
20 Μαρτίου, 2021 - 18:46
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2021 - 18:56

“Τα μηχανάκια του Θεού” στον Αμπελώνα της Ουγκάντα

Διαδώστε:
“Τα μηχανάκια του Θεού” στον Αμπελώνα της Ουγκάντα

Η διψασμένη για Ορθοδοξία Ουγκάντα είναι αχανής, η δουλειά στον Αμπελώνα είναι μεγάλη. Ως εκ τούτου, υπάρχει αδήριτη ανάγκη να ταξιδέψουν και να διαδώσουν το Ευαγγέλιο του Κυρίου μας μακριά και πλατιά.

Με τη βοήθεια του Θεού και ανθρώπων που ενδιαφέρονται και προσφέρουν ανοιχτόχερα, παρέλαβαν ο καθένας από ένα μηχανάκι για να βοηθήσει στις μετακινήσεις τους σε κέντρα και σε χώρους λατρείας. Τα αμέτρητα και δύσβατα χιλιόμετρα της Ιεραποστολής χρειάζονται την αμέριστη υποστήριξη όλων μας για πολλές δεκαετίες εμπρός.

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: Uganda Orthodox Church – Holy Metropolis of Kampala

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων