05/04/2024 06/04/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κινσάσας κ. Θεοδόσιος χοροστάτησε κατά την Ακολουθία των Γ’ Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο που τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Παναγίας Άξιον Εστίν στο Κιγκασάνι της Κινσάσα, πρωτεύουσα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό την Παρασκευή 5 Απριλίου 2024. Ένα από τα «χαίρε» που ερμήνευσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Θεοδόσιος ήταν το «Χαίρε,...
05 Απριλίου, 2024 - 21:59
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2024 - 0:45

Η Γ΄ Στάση των Χαιρετισμών στην Κινσάσα της Λ.Δ. Κονγκό

Διαδώστε:
Η Γ΄ Στάση των Χαιρετισμών στην Κινσάσα της Λ.Δ. Κονγκό

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κινσάσας κ. Θεοδόσιος χοροστάτησε κατά την Ακολουθία των Γ’ Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο που τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Παναγίας Άξιον Εστίν στο Κιγκασάνι της Κινσάσα, πρωτεύουσα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό την Παρασκευή 5 Απριλίου 2024.

Ένα από τα «χαίρε» που ερμήνευσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Θεοδόσιος ήταν το «Χαίρε, δένδρον αγλαόκαρπον, έξ’ ου τρέφονται πιστοί» και παρότρυνε τους πιστούς να αγωνίζονται πνευματικά για να καρποφορούν πνευματικούς καρπούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων