20/03/2020 20/03/2020 Πρόκειται για μία ιδιαίτερα συγκινητική  στιγμή- κατά τη διάρκεια της Γ’ στάσης των Χαιρετισμών- που έκανε τους πιστούς να δακρύσουν. Ο λόγος για την προσευχή του Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου ο οποίος γονατιστός προσεύχεται στην Παναγία μας για να εξαλειφθεί ο θανατηφόρος κορονοϊός. Προσεύχεται να δοθεί επιτέλους μία λύση, τη στιγμή που...
20 Μαρτίου, 2020 - 21:26
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2020 - 21:43

Χαιρετισμοί στην Παναγία από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας

Διαδώστε:
Χαιρετισμοί  στην Παναγία από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα συγκινητική  στιγμή- κατά τη διάρκεια της Γ’ στάσης των Χαιρετισμών- που έκανε τους πιστούς να δακρύσουν.

Ο λόγος για την προσευχή του Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου ο οποίος γονατιστός προσεύχεται στην Παναγία μας για να εξαλειφθεί ο θανατηφόρος κορονοϊός.

Προσεύχεται να δοθεί επιτέλους μία λύση, τη στιγμή που κυρίως η Ιταλία αλλά και ολόκληρη η Ευρώπη θρηνεί χιλιάδες νεκρούς. Σήμερα στη γείτονα χώρα 627 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον Κορωνοϊό.

Δείτε το ιδιαίτερα συγκινητικό βίντεο:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων