07/03/2022 07/03/2022 Με τη χάρη του Θεού και την ευλογία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθονίκου συνεχίζεται η παροχή βοήθειας σε άπορες οικογένειες της ευαίσθητης περιοχής της Ιρίγκα. Κάτω από τη σκιά των δένδρων μικροί και μεγάλοι γεύθηκαν ζεστό φαγητό που με αγάπη μαγείρεψαν οι διακονούντες στο Ιεραποστολικό Κέντρο. Σε μια σύγχρονη κοινωνική πραγματικότητα...
07 Μαρτίου, 2022 - 21:55
Τελευταία ενημέρωση: 07/03/2022 - 23:27

Η Ιεραποστολή στηρίζει χιλιάδες οικογένειες στην μακρινή Τανζανία

Διαδώστε:
Η Ιεραποστολή στηρίζει χιλιάδες οικογένειες στην μακρινή Τανζανία

Με τη χάρη του Θεού και την ευλογία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθονίκου συνεχίζεται η παροχή βοήθειας σε άπορες οικογένειες της ευαίσθητης περιοχής της Ιρίγκα.

Κάτω από τη σκιά των δένδρων μικροί και μεγάλοι γεύθηκαν ζεστό φαγητό που με αγάπη μαγείρεψαν οι διακονούντες στο Ιεραποστολικό Κέντρο. Σε μια σύγχρονη κοινωνική πραγματικότητα όπου τα πάντα μεταβάλλονται με γοργούς ρυθμούς και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ζωή απειλούνται, εκατοντάδες αδελφοί μας συνεχίζουν με αμείωτο ενδιαφέρον να στηρίζουν αυτήν την ευλογημένη προσπάθεια στήριξης χιλιάδων οικογενειών στη μακρινή Τανζανία, η οποία διεξάγεται παράλληλα με το λατρευτικό και κηρυκτικό έργο της Εκκλησίας μας. Το Ευαγγέλιο της αγάπης γίνεται πράξη με τη βοήθεια όλων μας.

Το γεύμα που παρατέθηκε και τα τρόφιμα που διανεμήθηκαν ήταν προσφορά των:

  • Αικατερίνης Κλάρα, μέλος της δραστήριας ιεραποστολικής ομάδας από τη Στουτγκάρδη της Γερμανίας υπέρ αναπαύσεως της μητρός της Κλαούντιας-Πρόκλας.
  • Αγγελακοπούλου Ραφαηλίας υπέρ αναπαύσεως του πατρός της Θεοχάρη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων