08/08/2022 08/08/2022 Με την ευλογία του Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β’ αναγγέλλεται η έναρξη της λειτουργίας της επισήμου ιστοσελίδος της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυκράτιδος, εκκλησιαστικής Επαρχίας του Αποστολικού και Πατριαρχικού Θρόνου του Αγίου Μάρκου. Ο διαδικτυακός αυτός κόμβος έχει σχεδιαστεί με τις πλέον σύγχρονες αρχές που διέπουν τον κυβερνοχώρο, ώστε να προσφέρει στον...
08 Αυγούστου, 2022 - 14:34
Τελευταία ενημέρωση: 08/08/2022 - 14:37

Η ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυκράτιδος

Διαδώστε:
Η ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυκράτιδος

Με την ευλογία του Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β’ αναγγέλλεται η έναρξη της λειτουργίας της επισήμου ιστοσελίδος της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυκράτιδος, εκκλησιαστικής Επαρχίας του Αποστολικού και Πατριαρχικού Θρόνου του Αγίου Μάρκου.

Ο διαδικτυακός αυτός κόμβος έχει σχεδιαστεί με τις πλέον σύγχρονες αρχές που διέπουν τον κυβερνοχώρο, ώστε να προσφέρει στον επισκέπτη-χρήστη τη δυνατότητα να πλοηγηθεί εύκολα και άμεσα σε ένα απόλυτα εύχρηστο, φιλικό και καλαίσθητο ψηφιακό περιβάλλον. Οι αναρτήσεις παρουσιάζονται στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, ενώ προσφέρεται η δυνατότητα της εγγραφής στα newsletter για κάθε ενδιαφερόμενο, ο οποίος επιθυμεί να λαμβάνει τις δημοσιεύσεις της Ι. Μητροπόλεως στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο.

Το τελικό αποτέλεσμα, καρπός κοπιώδους εργασίας του επί ετών συνεργάτου του πρεσβυγενούς Πατριαρχείου, κ.Δημητρίου Χρόνη, Web-Designer, με την συμμετοχή του κ.Ιωάννη Χριστοδουλάτου, Web-Developer, αντανακλά την ικανότητα της Αλεξανδρινής Εκκλησίας να αντιλαμβάνεται τον παλμό της σύγχρονης πραγματικότητος και να καταθέτει και δι’ αυτού του τρόπου την ορθόδοξη μαρτυρία Της στην παγκόσμια κοινότητα.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση της Ιστοσελίδος είναι www.orthodoxnaucratis.org/.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων