09/08/2019 09/08/2019 Επίκαιρο ρεπορτάζ έλαβε χώρα από την Κρατική Τηλεόραση της Μαδαγασκάρης για τον Αγιασμό στην Κλινική της Ιεράς Επισκοπής Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης. Αναλυτικότερα, εκτενές αφιέρωμα στον αγιασμό της Κλινικής της Ιεράς Επισκοπής Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης έκανε, όπως προαναφέρθηκε, η Κρατική Τηλεόραση της χώρας. Το αυτονόητο για τον δυτικό κόσμο αρχίζει να γίνεται αυτονόητο και...
09 Αυγούστου, 2019 - 16:30
Τελευταία ενημέρωση: 09/08/2019 - 18:09

Η τηλεόραση της Μαδαγασκάρης για την Κλινική της Επισκοπής

Διαδώστε:
Η τηλεόραση της Μαδαγασκάρης για την Κλινική της Επισκοπής

Επίκαιρο ρεπορτάζ έλαβε χώρα από την Κρατική Τηλεόραση της Μαδαγασκάρης για τον Αγιασμό στην Κλινική της Ιεράς Επισκοπής Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης.

Αναλυτικότερα, εκτενές αφιέρωμα στον αγιασμό της Κλινικής της Ιεράς Επισκοπής Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης έκανε, όπως προαναφέρθηκε, η Κρατική Τηλεόραση της χώρας. Το αυτονόητο για τον δυτικό κόσμο αρχίζει να γίνεται αυτονόητο και για αυτή την πονεμένη αυτή γωνιά της γης χάρη σε δωρητές που ανταποκρίνονται σε κάθε έκκληση για βοήθεια στην Ιεραποστολή, και κυρίως χάρη στον π. Αναστάσιο Πογιατζή, έναν γιατρό από την Κύπρο, ο οποίος προμήθευσε το κτίριο με σύγχρονα μηχανήματα και υλικά.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων