21/04/2019 21/04/2019 Νωρίς το πρωί της Κυριακής των Βαΐων, πριν ηχήσουν χαρμόσυνα οι καμπάνες,οι Ναοί στη Ζάμπια Αγίου Βασιλείου στη Lumumba ,Aγιου Νικόλαου Kapiri Boshi , Ευαγγελισμός της Θεοτόκου Luansa και Αγίου Ανδρέα του Πρωτόκλητου στο Copperbelt είχαν στολιστεί με βάγια και σταυρούς για να υποδεχτούν το Χριστεπώνυμο πλήρωμα της Εκκλησίας στη Θεία Λειτουργία εις ανάμνηση της...
21 Απριλίου, 2019 - 22:27

Η Κυριακή των Βαΐων στη Λουσάκα

Διαδώστε:
Η Κυριακή των Βαΐων στη Λουσάκα

Νωρίς το πρωί της Κυριακής των Βαΐων, πριν ηχήσουν χαρμόσυνα οι καμπάνες,οι Ναοί στη Ζάμπια Αγίου Βασιλείου στη Lumumba ,Aγιου Νικόλαου Kapiri Boshi , Ευαγγελισμός της Θεοτόκου Luansa και Αγίου Ανδρέα του Πρωτόκλητου στο Copperbelt είχαν στολιστεί με βάγια και σταυρούς για να υποδεχτούν το Χριστεπώνυμο πλήρωμα της Εκκλησίας στη Θεία Λειτουργία εις ανάμνηση της θριαμβευτικής εισόδου του Ιησού Χριστού στα Ιεροσόλυμα.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζάμπιας κ Ιωάννης ,στον κατάλληλα για την εορτή στολισμένο Ιερό Ναό του Αγίου Αλεξάνδρου στη Λουσάκα ιερούργησε και κήρυξε το θείο λόγο τονίζοντας τη σπουδαιότητα των ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδος. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας αφού, ευχήθηκε σε όλους καλή και Αγία Μεγάλη Εβδομάδα, διένειμε το Αντίδωρο και τα ευλογημένα Βάια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων