26/04/2020 26/04/2020 Ο αγώνας συμπαράστασης αναγκεμένων συνανθρώπων μας στην Επισκοπή Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και περισσή χαρά! Στο χωριό Νιαμαχάνα της επαρχίας Ιρίνγκα βρέθηκε κλιμάκιο του Ιεραποστολικού Κέντρου της Επισκοπής Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας. Οι πιστοί του χωριού, από φυλακής πρωίας, προσήλθαν στον Ιερό Ναό για τη Θεία Λειτουργία, όπου μετά την απόλυση...
26 Απριλίου, 2020 - 21:01
Τελευταία ενημέρωση: 26/04/2020 - 20:47

Η Κυριακή του Θωμά στο χωριό Νιαμαχάνα

Διαδώστε:
Η Κυριακή του Θωμά στο χωριό Νιαμαχάνα

Ο αγώνας συμπαράστασης αναγκεμένων συνανθρώπων μας στην Επισκοπή Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και περισσή χαρά! Στο χωριό Νιαμαχάνα της επαρχίας Ιρίνγκα βρέθηκε κλιμάκιο του Ιεραποστολικού Κέντρου της Επισκοπής Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας.

Οι πιστοί του χωριού, από φυλακής πρωίας, προσήλθαν στον Ιερό Ναό για τη Θεία Λειτουργία, όπου μετά την απόλυση τα παρευρισκόμενα εκεί στελέχη του Ιεραποστολικού Κέντρου μοίρασαν σακούλες με τρόφιμα στους πιστούς για την κάλυψη των μεγάλων αναγκών των οικογενειών τους. Η ευχαριστία και η ευγνωμοσύνη τους αποτυπώνεται ανεξίτηλα στα πρόσωπά όλων! Η Αναστάσιμη χαρά και η αγάπη εκφρασμένες έμπρακτα με απλό τρόπο… Λίγα τρόφιμα και ένα όμορφο χαμόγελο πλημμυρισμένο με αισθήματα ευγνωμοσύνης και δοξολογίας προς τον Θεό!

Τα σημερινά τρόφιμα αγοράστηκαν με τη βοήθεια των:

Ιερομονάχου Εφραίμ Ολυμπίτου, εις μνήμην της μητρός αυτού Στυλιανής για το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο,

Κεραμάρη Δημητρίου υπέρ υγείας,

Γκίση Ιορδάνου και Αναστασίας υπέρ υγείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων