10/08/2019 10/08/2019 Είναι μία καθημερινή μάχη επιβίωσης με σύμμαχο έναν μόλις κουβά νερό που κουβαλούν για εκατοντάδες μέτρα χωρίς όμως να βαρυγκομούν. Όμως το κυριότερο είναι ότι ψάχνουν την αγάπη και την ευαισθησία των συνανθρώπων τους που ζουν σε καλύτερες συνθήκες. Αρωγός στην προσπάθεια για επιβίωση είναι η Ιεραποστολική Στέγη. “Αν κουβαλούσαμε τον κουβά αυτόν με το...
10 Αυγούστου, 2019 - 10:17

Η “μάχη” της επιβίωσης με “σύμμαχο” έναν κουβά νερό

Διαδώστε:
Η “μάχη” της επιβίωσης με “σύμμαχο” έναν κουβά νερό

Είναι μία καθημερινή μάχη επιβίωσης με σύμμαχο έναν μόλις κουβά νερό που κουβαλούν για εκατοντάδες μέτρα χωρίς όμως να βαρυγκομούν. Όμως το κυριότερο είναι ότι ψάχνουν την αγάπη και την ευαισθησία των συνανθρώπων τους που ζουν σε καλύτερες συνθήκες. Αρωγός στην προσπάθεια για επιβίωση είναι η Ιεραποστολική Στέγη.

“Αν κουβαλούσαμε τον κουβά αυτόν με το νερό, τότε θα καταλαβαίναμε την αξία της κάθε σταγόνας νερού. Όμως αν χαρίσουμε μία σταγόνα αγάπης όλοι μας, τότε γεμίζουμε πολλούς κουβάδες με νερό για αυτά τα παιδιά που το στερούνται”, αναφέρουν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (facebook) τα μέλη της Ιεραποστολικής Στέγης της Ι.Μ. Αγίου Διονυσίου (Λιτόχωρο Πιερίας) που έχουν να επιδείξουν ένα πολύ σημαντικό έργο στην “Μαύρη” Ήπειρο που στενάζει από τη φτώχεια, τη δυστυχία και τις καθημερινές κακουχίες.

Όπως προσθέτουν με έμφαση,”Ίσως να χρειαστεί πολλά χιλιόμετρα να διανύσουν με τον κουβά στο κεφάλι τους για να πάνε στο καλύβι τους, το πολυπόθητο νεράκι” συγκινώντας και τις πιο σκληρές καρδιές. Για όσους δύνανται να βοηθήσουν το τηλ. της Ιεραποστολικής Στέγης είναι το 2351700677.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων