14/08/2019 15/08/2019 Με τους εκπροσώπους της Ένωσης Μητέρων της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουγκάντα συναντήθηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρος. Σκοπός της επίσκεψης της Ένωσης ήταν να ενημερώσει τον Θεοφιλέστατο για τις δράσεις της, ενώ στη συζήτηση τέθηκε το ζήτημα της μητρότητας και τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι νεαρές μητέρες στην Ουγκάντα. Ο...
14 Αυγούστου, 2019 - 16:03
Τελευταία ενημέρωση: 15/08/2019 - 13:42

Η μέριμνα της Εκκλησίας για τη μητρότητα στην Ουγκάντα

Διαδώστε:
Η μέριμνα της Εκκλησίας για τη μητρότητα στην Ουγκάντα

Με τους εκπροσώπους της Ένωσης Μητέρων της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουγκάντα συναντήθηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρος.

Σκοπός της επίσκεψης της Ένωσης ήταν να ενημερώσει τον Θεοφιλέστατο για τις δράσεις της, ενώ στη συζήτηση τέθηκε το ζήτημα της μητρότητας και τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι νεαρές μητέρες στην Ουγκάντα.

Ο Θεοφιλέστατος από τη πλευρά του ευχαρίστησε τα μέλη για τη προσφορά τους στη τοπική Εκκλησία και τόνισε πως μαζί θα προχωρήσουν στην υλοποίηση και των επόμενων δράσεων της Ένωσης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων