09/05/2021 09/05/2021 “Η μητέρα είναι ο πρώτος σου φίλος, ο καλύτερος σου φίλος, ο παντοτινός σου φίλος” αναφέρει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Νιέρι και Όρους Κένυας κ. Νεόφυτος σε επίκαιρη ανάρτησή του. “Χρόνια πολλά αγαπημένη μητέρα και σε  όλες τις μητέρες του κόσμου. Είσαι πολύτιμη. Πολλοί από εσάς είστε ο λόγος που συνεχίζω να περπατάω, συνεχίζω να πιέζω, κρατάω...
09 Μαΐου, 2021 - 17:00
Τελευταία ενημέρωση: 09/05/2021 - 16:48

“Η μητέρα είναι ο πρώτος σου φίλος, ο καλύτερος σου φίλος”

Διαδώστε:
“Η μητέρα είναι ο πρώτος σου φίλος, ο καλύτερος σου φίλος”

“Η μητέρα είναι ο πρώτος σου φίλος, ο καλύτερος σου φίλος, ο παντοτινός σου φίλος” αναφέρει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Νιέρι και Όρους Κένυας κ. Νεόφυτος σε επίκαιρη ανάρτησή του. “Χρόνια πολλά αγαπημένη μητέρα και σε  όλες τις μητέρες του κόσμου. Είσαι πολύτιμη. Πολλοί από εσάς είστε ο λόγος που συνεχίζω να περπατάω, συνεχίζω να πιέζω, κρατάω την ελπίδα γιατί έχετε σταθεί μαζί μου. Μακάρι να μπορούσα να αναρτήσω όλους εσάς εδώ. Αλλά να ξέρετε ότι γιορτάζω όλους εσάς με τον ίδιο τρόπο. Η μητέρα μου με έμαθε να αγαπώ και να δίνω αγάπη. Αυτή είναι ο λόγος που δεν μετανοώ επειδή αγαπώ τους άλλους και υπηρετώ άλλους”.

Ο Θεοφιλέστατος κλείνει με την ευχή: “ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

Source: Neo K Neofitos

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων