05/06/2021 05/06/2021 Με αφορμή την τελετή αποφοίτησης των μαθητών του διεθνούς σχολείου της Ελληνικής Κοινότητας της Αδδίς Αμπέμπα στην Αιθιοπία, η Ιερά Μητρόπολη Αξώμης του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια προς το σύνολο του σχολείου μέσω μηνύματος της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναρτώντας παράλληλα φωτογραφίες από την τελετή. Επίσης, η Μητρόπολη χαρακτηρίζει ως “συγκινητική” την...
05 Ιουνίου, 2021 - 20:39
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2021 - 21:37

Η Μητρόπολη Αξώμης συγχαίρει το Ελληνικό σχολείο της Αδδίς Αμπέμπα

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Αξώμης συγχαίρει το Ελληνικό σχολείο της Αδδίς Αμπέμπα

Με αφορμή την τελετή αποφοίτησης των μαθητών του διεθνούς σχολείου της Ελληνικής Κοινότητας της Αδδίς Αμπέμπα στην Αιθιοπία, η Ιερά Μητρόπολη Αξώμης του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια προς το σύνολο του σχολείου μέσω μηνύματος της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναρτώντας παράλληλα φωτογραφίες από την τελετή.

Επίσης, η Μητρόπολη χαρακτηρίζει ως “συγκινητική” την συμβολή του σχολείου στην “προβολή της Ελλάδας, της γλώσσας και του οικουμενικού πολιτισμού της στην Ανατολική Αφρική, σε περισσότερους από 1300 μαθητές στις 60 χώρες καταγωγής τους”.

“Η Ιερά Μητρόπολη Αξώμης εκφράζει θερμά συγχαρητήρια προς την Διοίκηση, τους Εκπαιδευτικούς, το Προσωπικό, τους Γονείς και Κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών του σχολείου. Αξίζουν έπαινοι στην Ελληνική Κοινότητα Αδδίς Αμπέμπα για το υψηλότατο επίπεδο προσφοράς και γνώσεων προς τους εκπαιδευόμενους. Η προβολή της Ελλάδας, της γλώσσας και του οικουμενικού πολιτισμού της στην Ανατολική Αφρική, σε περισσότερους από 1300 μαθητές στις 60 χώρες καταγωγής τους, είναι συγκινητική. Καλή πρόοδο σε όλους και σε όλες!”, αναφέρει το συγχαρητήριο μήνυμα.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες από την τελετή αποφοίτησης των μαθητών του διεθνούς σχολείου της Ελληνικής Κοινότητας της Αδδίς Αμπέμπα στην Αιθιοπία:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων