16/10/2021 16/10/2021 Ενόψει της επίσκεψης του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ. Θεοδώρου και της επικείμενης χειροθεσίας-ρασοφορίας των ιεροσπουδαστών της Ιερατικής Σχολής “Ευαγγελιστής Μάρκος” στην Μπουκόμπα Τανζανίας, η Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων ευαισθητοποιήθηκε για την Ιεραποστολή στην Επισκοπή Μπουκόμπας και απέστειλε τα απαραίτητα ενδύματα.   Έτσι, λοιπόν, με χορηγία της Μητροπόλεως Ιωαννίνων προς την Ιερατική Σχολή οι ιεροσπουδαστές ντύθηκαν με παντελόνι, πουκάμισο, γραβάτα,...
16 Οκτωβρίου, 2021 - 10:16
Τελευταία ενημέρωση: 16/10/2021 - 10:42

Η Μητρόπολη Ιωαννίνων έντυσε τους ιεροσπουδαστές

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Ιωαννίνων έντυσε τους ιεροσπουδαστές

Ενόψει της επίσκεψης του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ. Θεοδώρου και της επικείμενης χειροθεσίας-ρασοφορίας των ιεροσπουδαστών της Ιερατικής Σχολής “Ευαγγελιστής Μάρκος” στην Μπουκόμπα Τανζανίας, η Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων ευαισθητοποιήθηκε για την Ιεραποστολή στην Επισκοπή Μπουκόμπας και απέστειλε τα απαραίτητα ενδύματα.  

Έτσι, λοιπόν, με χορηγία της Μητροπόλεως Ιωαννίνων προς την Ιερατική Σχολή οι ιεροσπουδαστές ντύθηκαν με παντελόνι, πουκάμισο, γραβάτα, ζώνη, παπούτσια, ζωστικό και στιχάρι.

Στο βίντεο θα δείτε τους ιεροσπουδαστές να ευχαριστούν όλο χαρά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιωαννίνων, ο οποίος ήλθε αρωγός της Ιερατικής Σχολής στην Μπουκόμπα, λέγοντας με ευγνωμοσύνη: «Thank you, Bishop Ioanninon Maximos» (Ευχαριστώ, Μητροπολίτα Ιωαννίνων Μάξιμε!).

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων