14/10/2021 14/10/2021 Το χωριό Ιντόντι που ανήκει στην Ιερά Επισκοπή Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας εόρτασε τη μνήμη της Οσίας Παρασκευής της Επιβατηνής, σήμερα 14 Οκτωβρίου 2021. Οι κάτοικοι του χωριού, αλλά και πιστοί από την ευρύτερη περιοχή, προσήλθαν στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία, για να τιμήσουν τη μνήμη της και να εναποθέσουν στη χάρη της κάθε τους πρόβλημα....
14 Οκτωβρίου, 2021 - 22:10
Τελευταία ενημέρωση: 14/10/2021 - 21:57

Η μνήμη της Οσίας Παρασκευής στο Ιντόντι Τανζανίας

Διαδώστε:
Η μνήμη της Οσίας Παρασκευής στο Ιντόντι Τανζανίας

Το χωριό Ιντόντι που ανήκει στην Ιερά Επισκοπή Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας εόρτασε τη μνήμη της Οσίας Παρασκευής της Επιβατηνής, σήμερα 14 Οκτωβρίου 2021. Οι κάτοικοι του χωριού, αλλά και πιστοί από την ευρύτερη περιοχή, προσήλθαν στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία, για να τιμήσουν τη μνήμη της και να εναποθέσουν στη χάρη της κάθε τους πρόβλημα.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας παρατέθηκε γεύμα προσφορά του κυρίου Σταμπουλή Νικολάου από το Μακροχώρι Βέροιας εις μνήμην των γονέων του Σάββα και Ελευθερίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων