24/08/2020 24/08/2020 Με τις ευλογίες του Επισκόπου Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντα του Πατριαρχείου της Αλεξανδρείας, κ. Σιλβέστρου, εκπρόσωποι της Επισκοπής συμμετείχαν σε συνέδριο για την Εκπαίδευση, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών για την επανέναρξη των σχολείων εν μέσω πανδημίας. Το συνέδριο διοργανώθηκε από το Μικτό Χριστιανικό Συμβούλιο της χώρας. Οι εκπρόσωποι της ελληνοορθόδοξης Εκκλησίας μοιράστηκαν τις έως τώρα...
24 Αυγούστου, 2020 - 9:37
Τελευταία ενημέρωση: 24/08/2020 - 8:55

Η Ορθόδοξη εκπαίδευση στην Ουγκάντα

Διαδώστε:
Η Ορθόδοξη εκπαίδευση στην Ουγκάντα

Με τις ευλογίες του Επισκόπου Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντα του Πατριαρχείου της Αλεξανδρείας, κ. Σιλβέστρου, εκπρόσωποι της Επισκοπής συμμετείχαν σε συνέδριο για την Εκπαίδευση, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών για την επανέναρξη των σχολείων εν μέσω πανδημίας. Το συνέδριο διοργανώθηκε από το Μικτό Χριστιανικό Συμβούλιο της χώρας.

Οι εκπρόσωποι της ελληνοορθόδοξης Εκκλησίας μοιράστηκαν τις έως τώρα εμπειρίες τους από την πανδημία και δεσμεύτηκαν να συνεργαστούν για την περαιτέρω ανάπτυξη των εκκλησιαστικών θεσμών στο πλαίσιο στήριξης της κοινωνίας.  Ακολούθησε η συγκρότηση της Επιτροπής Παιδείας με στόχο την ενίσχυση του εκπαιδευτικού τομέα της Επισκοπής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων