30/09/2020 30/09/2020 “Ευχές από το Chirundu” αναφέρει η Μητρόπολη Ζάμπιας σε επίκαιρη ανάρτηση της. “Καθώς συνεχίζετε να προσεύχεστε για εμάς, οι επισκέψεις της Ιεραποστολής για την Μητρόπολη Ζάμπιας συνεχίζονται με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ζάμπιας κ. Ιωάννη. Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, συγκεντρώθηκαν αυτοί οι άνθρωποι που έχουν θέρμη και αγάπη για την Ορθόδοξη Πίστη και μάς διδάσκουν....
30 Σεπτεμβρίου, 2020 - 15:58
Τελευταία ενημέρωση: 30/09/2020 - 18:17

Η Ορθοδοξία πάνω στα σύνορα Ζάμπιας και Ζιμπάμπουε

Διαδώστε:
Η Ορθοδοξία πάνω στα σύνορα Ζάμπιας και Ζιμπάμπουε

“Ευχές από το Chirundu” αναφέρει η Μητρόπολη Ζάμπιας σε επίκαιρη ανάρτηση της. “Καθώς συνεχίζετε να προσεύχεστε για εμάς, οι επισκέψεις της Ιεραποστολής για την Μητρόπολη Ζάμπιας συνεχίζονται με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ζάμπιας κ. Ιωάννη. Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, συγκεντρώθηκαν αυτοί οι άνθρωποι που έχουν θέρμη και αγάπη για την Ορθόδοξη Πίστη και μάς διδάσκουν. Δόξα τω Θεώ για όλα”.

Σημειώνεται ότι το Chirundu είναι μία πόλη – χωριό πάνω στα σύνορα Ζιμπαμπουε και Ζάμπιας. “Chirundu” σημαίνει “άνθρωποι ακολουθούν ο ένας τον άλλον σε μία σειρά ή ουρά”.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων