26/10/2019 26/10/2019 Την επέτειο του “ΟΧΙ” θα γιορτάσουν στη μακρινή Ουγκάντα! Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο των εορτασμών των 100 χρόνων της Ορθοδοξίας στην Ουγκάντα, η Ορθόδοξη Ορθόδοξη ετοιμάζει αύριο στην εκκλησία του Αγίου Αντωνίου – Monde ειδικές επετειακές εκδηλώσεις. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν και τον εορτασμό της ημέρας της 28ης Οκτωβρίου (επέτειος του “Όχι”) που...
26 Οκτωβρίου, 2019 - 10:10

Η Ουγκάντα “ντύνεται” στα γαλανόλευκα

Διαδώστε:
Η Ουγκάντα “ντύνεται” στα γαλανόλευκα

Την επέτειο του “ΟΧΙ” θα γιορτάσουν στη μακρινή Ουγκάντα! Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο των εορτασμών των 100 χρόνων της Ορθοδοξίας στην Ουγκάντα, η Ορθόδοξη Ορθόδοξη ετοιμάζει αύριο στην εκκλησία του Αγίου Αντωνίου – Monde ειδικές επετειακές εκδηλώσεις.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν και τον εορτασμό της ημέρας της 28ης Οκτωβρίου (επέτειος του “Όχι”) που είναι πολύ γνωστή για την τεράστια συμβολή της στη δόξα και την ανάπτυξη του Ορθοδόξου Χριστιανισμού στην Ουγκάντα.

Επικεφαλής των επετειακών εκδηλώσεων θα είναι ο Μητροπολίτης Καμπάλας, Υπέρτιμος και έξαρχος πάσης Ουγκάντας κ. Ιωνάς και ο Μητροπολίτης Μπουρούντι και Ρουάντας κύριος Ιννοκέντιος, ενώ στο πλευρό τους θα βρίσκονται δεκάδες Ορθόδοξοι κληρικοί της Ουγκάντας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων