03/07/2022 03/07/2022 Ο Μητροπολίτης Αξώμης κ. Δανιήλ, μετά από πρόκληση του συγγραφέα Ελλογιμ. κ. Amanuel Mengsteab (B. Th), παρευρέθηκε στην παρουσίαση του νέου λειτουργικού βιβλίου της Αιθιοπικής Εκκλησίας με τίτλο: “BOOK OF LITURGY. (GE’EZ, TIGRIGNA, ENGLISH)”, η οποία έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αιθιοπικής Αρχιεπισκοπής Αδδίς Αμπέμπα. Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην εν λόγω εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε...
03 Ιουλίου, 2022 - 21:42
Τελευταία ενημέρωση: 03/07/2022 - 21:53

Η παρουσίαση του νέου λειτουργικού βιβλίου της Αιθιοπικής Εκκλησίας

Διαδώστε:
Η παρουσίαση του νέου λειτουργικού βιβλίου της Αιθιοπικής Εκκλησίας

Ο Μητροπολίτης Αξώμης κ. Δανιήλ, μετά από πρόκληση του συγγραφέα Ελλογιμ. κ. Amanuel Mengsteab (B. Th), παρευρέθηκε στην παρουσίαση του νέου λειτουργικού βιβλίου της Αιθιοπικής Εκκλησίας με τίτλο: “BOOK OF LITURGY. (GE’EZ, TIGRIGNA, ENGLISH)”, η οποία έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αιθιοπικής Αρχιεπισκοπής Αδδίς Αμπέμπα.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην εν λόγω εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022, μετά την Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Φρουμεντίου.

Το βιβλίο περιλαμβάνει τις 16 Αναφορές που χρησιμοποιεί η Αιθιοπική Εκκλησία στην τέλεση της Θείας Ευχαριστίας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την τιμητική πρόσκληση, ευχόμενος καλή επιτυχία στην κυκλοφορία του βιβλίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων