18/07/2021 18/07/2021 Η Παυλίνα από την Ορθόδοξη Ενορία του Αγίου Γεωργίου στο Νυέρι της Κένυας επιθυμεί να γίνει δημοσιογράφος. Αυτό είναι το όνειρο και ο μεγάλος πόθος της. Το παρακάτω βίντεο δημοσιεύει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Νιέρι και Όρους Κένυας κύριος Νεόφυτος σε επίκαιρη ανάρτησή του. Η γλώσσα του Κυρίου Ιησού Χριστού είναι η γλώσσα της καρδιάς, είναι...
18 Ιουλίου, 2021 - 22:40
Τελευταία ενημέρωση: 18/07/2021 - 23:41

Η Παυλίνα από την Κένυα αγαπάει να γίνει δημοσιογράφος

Διαδώστε:
Η Παυλίνα από την Κένυα αγαπάει να γίνει δημοσιογράφος

Η Παυλίνα από την Ορθόδοξη Ενορία του Αγίου Γεωργίου στο Νυέρι της Κένυας επιθυμεί να γίνει δημοσιογράφος. Αυτό είναι το όνειρο και ο μεγάλος πόθος της. Το παρακάτω βίντεο δημοσιεύει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Νιέρι και Όρους Κένυας κύριος Νεόφυτος σε επίκαιρη ανάρτησή του. Η γλώσσα του Κυρίου Ιησού Χριστού είναι η γλώσσα της καρδιάς, είναι μία και δε χρειάζεται μετάφραση.

Παρακολουθήστε την Παυλίνα να προετοιμάζεται για το όνειρό της μέσα απο την Ενορία του Αγίου Γεωργίου στην Κένυα ομιλώντας στη μητρική της γλώσσα.

Της ευχόμαστε, μέσα απο τα βάθη της καρδιάς μας, όχι μόνον να γίνει δημοσιογράφος, αλλά να σταδιοδρομήσει και στην ορθόδοξη εκκλησιαστική ειδησεογραφία στην αφρικανική ήπειρο.

ΔΕΙΤΕ:

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων