09/05/2024 10/05/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κινσάσας κ. Θεοδόσιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Οσίου Αθανασίου του Αθωνίτου (όπου και στεγάζεται η Θεολογική Σχολή) στην Κινσάσα, πρωτεύουσα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό, την Πέμπτη του Πάσχα, 9 Μαΐου 2024, προκειμένου να ευχηθεί εκ του σύνεγγυς στους Μοναχούς και στους φοιτητές για την εορτή της Αναστάσεως και...
09 Μαΐου, 2024 - 21:16
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2024 - 1:24

Η Πέμπτη του Πάσχα στην Κινσάσα της Λ.Δ. Κονγκό

Διαδώστε:
Η Πέμπτη του Πάσχα στην Κινσάσα της Λ.Δ. Κονγκό

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κινσάσας κ. Θεοδόσιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Οσίου Αθανασίου του Αθωνίτου (όπου και στεγάζεται η Θεολογική Σχολή) στην Κινσάσα, πρωτεύουσα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό, την Πέμπτη του Πάσχα, 9 Μαΐου 2024, προκειμένου να ευχηθεί εκ του σύνεγγυς στους Μοναχούς και στους φοιτητές για την εορτή της Αναστάσεως και να ψάλλουν με μια καρδιά σε διαφορετικές και πολλές γλώσσες το «ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ».

Παρακάθισε στην μεσημβρινή τράπεζα και μίλησε στους μοναχούς και στους φοιτητές για το μεγάλο και κοσμοσωτήριο γεγονός της Αναστάσεως του Χριστού μεταφέροντας και τις ευχές του Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β’.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων