02/02/2020 02/02/2020 Συνεχίζοντας την ποιμαντική του περιοδεία ο Σεβ. Μητροπολίτης Καμερούν κ Γρηγόριος, την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, επισκέφθηκε την Εκκλησιαστική Κοινότητα των Αγίων Νεοφανών Νεομαρτύρων Ραφαήλ Νικολάου και Ειρήνης του χωριού Ντατσέκα του Β. Καμερούν και Συλλειτούργησε με τον τοπικό κλήρο. Μετά την ανάγνωση της Ευαγγελικής Περικοπής ανέπτυξε τις παρατηρήσεις και τα συμπεράσματα που μπορούν να εξαχθούν...
02 Φεβρουαρίου, 2020 - 19:29
Τελευταία ενημέρωση: 02/02/2020 - 19:34

“Η πίστη καλλιεργείται από τη συμμετοχή στην εκκλησιαστική ζωή”

Διαδώστε:
“Η πίστη καλλιεργείται από τη συμμετοχή στην εκκλησιαστική ζωή”

Συνεχίζοντας την ποιμαντική του περιοδεία ο Σεβ. Μητροπολίτης Καμερούν κ Γρηγόριος, την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, επισκέφθηκε την Εκκλησιαστική Κοινότητα των Αγίων Νεοφανών Νεομαρτύρων Ραφαήλ Νικολάου και Ειρήνης του χωριού Ντατσέκα του Β. Καμερούν και Συλλειτούργησε με τον τοπικό κλήρο.

Μετά την ανάγνωση της Ευαγγελικής Περικοπής ανέπτυξε τις παρατηρήσεις και τα συμπεράσματα που μπορούν να εξαχθούν από το εξιστορούμενο θαύμα του Χορτασμού των Τετράκις Χιλίων εκ των επτά άρτων και των ολίγων ιχθύων. Παραλλήλησε το θαύμα, το οποίο έγινε μετά από αναμονή και υπομονή του λαού που άκουγε την διδασκαλία του Κυρίου μας κατά την διάρκεια τριών ημερών χωρίς να έχει φάει κάτι, με την κατάσταση των ίδιων των κατοικούντων το Β. Καμερούν.

Στο τέλος, τόνισε την καλλιέργεια της πίστεώς δια της συμμετοχής στην εκκλησιαστική ζωή και την καλλιέργεια της μεταξύ των αγάπης και συγχωριτικότητος που ελκύουν την χάρη του Θεού στην ζωή μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων