08/04/2024 08/04/2024 Στην Ιερά Μητρόπολη Ζάμπιας, στην Λουσάκα, η κατηχούμενη Κινέζα στην καταγωγή Αιμιλία, με υποδειγματική ευλάβεια, νηστεία και προσευχή, δέχθηκε τα χαρίσματα του Αγίου Πνεύματος, την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως. Το Μυστήριο της Βάπτισης τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Ζάμπιας κ. Ιωάννη, και η πρώτη Ορθόδοξη Κινέζα στη Ζάμπια έλαβε το όνομα Μαρία. Ανάδοχος ήταν η φίλη συμμαθήτρια...
08 Απριλίου, 2024 - 18:50
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2024 - 19:04

Η Βάπτιση της πρώτης Ορθόδοξης Κινέζας στη Ζάμπια

Διαδώστε:
Η Βάπτιση της πρώτης Ορθόδοξης Κινέζας στη Ζάμπια

Στην Ιερά Μητρόπολη Ζάμπιας, στην Λουσάκα, η κατηχούμενη Κινέζα στην καταγωγή Αιμιλία, με υποδειγματική ευλάβεια, νηστεία και προσευχή, δέχθηκε τα χαρίσματα του Αγίου Πνεύματος, την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως. Το Μυστήριο της Βάπτισης τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Ζάμπιας κ. Ιωάννη, και η πρώτη Ορθόδοξη Κινέζα στη Ζάμπια έλαβε το όνομα Μαρία.

Ανάδοχος ήταν η φίλη συμμαθήτρια της νεοφώτιστης και πνευματικό παιδί του Σεβασμιωτάτου, Ιωάννα, Ζαμπιανή με καταγωγή από την Κεφαλονιά.

“Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στη νεοφώτιστη και προσευχόμαστε να είναι όλη η ζωή της γεμάτη με τη Χάρη και την ευλογία του Θεού, ως πιστό μέλος της Ορθόδοξης Εκκλησίας”, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολη Ζάμπιας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων