02/01/2024 02/01/2024 Η ανατολή του νέου έτους 2024 ήταν μια αφορμή χαράς για τους πιστούς στην Τανζανία. Το εορταστικό κλίμα του αγίου δωδεκαημέρου συνεχίζεται, με τη χαρά να πλημμυρίζει τις καρδιές των απλών ανθρώπων της Αφρικής. Η πρωτοχρονιά και η μνήμη του Αγίου Βασιλείου του Μεγάλου εορτάστηκαν πανηγυρικά στον ομώνυμο Ιερό Ναό του χωριού Νιαμιχού, πλησίον του...
02 Ιανουαρίου, 2024 - 20:44
Τελευταία ενημέρωση: 02/01/2024 - 20:22

Η υποδοχή του νέου έτους στην Τανζανία

Διαδώστε:
Η υποδοχή του νέου έτους στην Τανζανία

Η ανατολή του νέου έτους 2024 ήταν μια αφορμή χαράς για τους πιστούς στην Τανζανία. Το εορταστικό κλίμα του αγίου δωδεκαημέρου συνεχίζεται, με τη χαρά να πλημμυρίζει τις καρδιές των απλών ανθρώπων της Αφρικής.

Η πρωτοχρονιά και η μνήμη του Αγίου Βασιλείου του Μεγάλου εορτάστηκαν πανηγυρικά στον ομώνυμο Ιερό Ναό του χωριού Νιαμιχού, πλησίον του Ιεραποστολικού μας Κέντρου στο Κινταμάλι Ιρίνγκας. Άνθρωποι από τα γύρω χωριά συγκεντρώθηκαν, για να εορτάσουν όλοι μαζί με το Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικο.

Η χαρά της συνάντησης με τον Επίσκοπο πλημμύρισε τις ψυχές των πιστών με χαρά. Τα πρόσωπα όλων άστραφταν και μετά τη Θεία Λειτουργία, κατά τη διάρκεια του εορταστικού γεύματος, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Θεοφιλέστατο.

Το πρωτοχρονιάτικο γεύμα ήταν προσφορά των:

  • Βογιατζή Αικατερίνης
  • Γκορίδου Χρυσής εις μνήμην των γονέων της Γεωργίου και Μαρίας και της αδελφής της Ευανθίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων