18/07/2020 18/07/2020 Θερμό καλωσόρισμα επιφύλαξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωαννης στον π. Αντώνιο Γιάχαλη, τον νέο κληρικό της Ιεράς Μητροπόλεως Ζάμπιας, ο οποίος θα υπηρετήσει την Ελληνική παροικία και την Ορθόδοξη ιεραποστολή. Στην μητροπολιτική κατοικία, με μία σεμνή τελετή, τον νέο ιερέα καλωσόρισαν στην Λουσάκα, ο Μητροπολίτης κ. Ιωάννης, ο Γενικός πρόξενος της Ελλάδας στην Ζάμπια κ. Μιχαήλ...
18 Ιουλίου, 2020 - 17:55
Τελευταία ενημέρωση: 18/07/2020 - 17:53

Η Ζάμπια καλωσόρισε έναν νέο ιερέα και ιεραπόστολο

Διαδώστε:
Η Ζάμπια καλωσόρισε έναν νέο ιερέα και ιεραπόστολο

Θερμό καλωσόρισμα επιφύλαξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωαννης στον π. Αντώνιο Γιάχαλη, τον νέο κληρικό της Ιεράς Μητροπόλεως Ζάμπιας, ο οποίος θα υπηρετήσει την Ελληνική παροικία και την Ορθόδοξη ιεραποστολή.

Στην μητροπολιτική κατοικία, με μία σεμνή τελετή, τον νέο ιερέα καλωσόρισαν στην Λουσάκα, ο Μητροπολίτης κ. Ιωάννης, ο Γενικός πρόξενος της Ελλάδας στην Ζάμπια κ. Μιχαήλ Κρουπνηκ , ο πρόεδρος της Ελληνικής κοινότητας κ Γ. Ηλιακοπουλος και τα μέλη της Ελληνικής παροικίας.

Παραβρέθηκε και αντιπροσωπεία της Ρωσικής πρεσβείας και της παροικίας στην Λουσάκα.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων