20/09/2021 20/09/2021 Ιερά Αγρυπνία τελέστηκε χθες το βράδυ στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Ουγκάντα ενώπιον του σκηνώματος του μακαριστού Μητροπολίτη Γέροντος Καμπάλας κυρού Ιωνά η εξόδιος του οποίου θα τελεστεί σήμερα. Από το Σάββατο που έφτασε η σορός του μακαριστού Ιεράρχη στη χώρα πλήθος πιστών συρρέει προκειμένου να αποχαιρετίσει τον άνθρωπο που έφερε την άνοιξη...
20 Σεπτεμβρίου, 2021 - 8:27
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2021 - 8:29

Ιερά Αγρυπνία λίγο πριν το “ύστατο χαίρε” στον μακαριστό Καμπάλας

Διαδώστε:
Ιερά Αγρυπνία λίγο πριν το “ύστατο χαίρε” στον μακαριστό Καμπάλας

Ιερά Αγρυπνία τελέστηκε χθες το βράδυ στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Ουγκάντα ενώπιον του σκηνώματος του μακαριστού Μητροπολίτη Γέροντος Καμπάλας κυρού Ιωνά η εξόδιος του οποίου θα τελεστεί σήμερα.

Από το Σάββατο που έφτασε η σορός του μακαριστού Ιεράρχη στη χώρα πλήθος πιστών συρρέει προκειμένου να αποχαιρετίσει τον άνθρωπο που έφερε την άνοιξη της Ορθοδοξίας στις εσχατιές της Αφρικής.

Το πρωί της Κυριακής τελέστηκε Αρχιερατικό συλλείτουργο προεξάρχοντος του τοποτηρητή Μητροπολίτη Γέροντα Ναϊρόμπι κ. Μακαρίου συλλειτουργούντος του Επισκόπου Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρου. Μετά την απόλυση τελέστηκε τρισάγιο για την ανάπαυση της ψυχής του μακαριστού Μητροπολίτη κυρού Ιωνά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων