12/01/2020 12/01/2020 Κυριακάτικη Σύναξη στην Ορθόδοξη Ιεραποστολή του Αγίου Βασιλείου στη Λουσάκα πραγματοποιήθηκε σήμερα, ενώ ακολούθησε γεύμα αγάπης και διανομή παιχνιδιών. Παντού υπάρχουν ψυχές που είναι έτοιμες να στραφούν στο φως, όταν κάποιος τους ξυπνήσει την ώρα της ανατολής. Είναι έτοιμες να αφήσουν την πεζή καθημερινότητα και ν’ ανεβούν στις κορυφές της Πίστης, όταν βρουν συνοδοιπόρο· αυτόν...
12 Ιανουαρίου, 2020 - 22:07
Τελευταία ενημέρωση: 12/01/2020 - 22:10

Ιεραποστολή: Απαίτηση των καιρών, χρέος αγάπης

Διαδώστε:
Ιεραποστολή: Απαίτηση των καιρών, χρέος αγάπης

Κυριακάτικη Σύναξη στην Ορθόδοξη Ιεραποστολή του Αγίου Βασιλείου στη Λουσάκα πραγματοποιήθηκε σήμερα, ενώ ακολούθησε γεύμα αγάπης και διανομή παιχνιδιών.

Παντού υπάρχουν ψυχές που είναι έτοιμες να στραφούν στο φως, όταν κάποιος τους ξυπνήσει την ώρα της ανατολής. Είναι έτοιμες να αφήσουν την πεζή καθημερινότητα και ν’ ανεβούν στις κορυφές της Πίστης, όταν βρουν συνοδοιπόρο· αυτόν που «πιστεύει, διό καί λαλεί».

Ας μην απογοητευόμαστε από την στείρα διαπίστωση ότι τάχα ο κόσμος δεν αλλάζει. «Αντί να καταριέσαι το σκοτάδι καλύτερα άναψε ένα κερί». Το φως του είναι αρκετό για να χαρίσει ελπίδα!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων