07/08/2021 07/08/2021 Και ενώ στην Ελλάδα οι πυρκαγιές μαίνονται, απορροφώντας την καρδιά και το μυαλό μας, κάπου αλλού στον κόσμο, σε μια άλλη ήπειρο, την Αφρική, κατά τη μεγάλη δεσποτική εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος ξημέρωσε μια υπέροχη μέρα. «Μια μέρα γεμάτη φως της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού και το φως του φωτισμού 52 νέων χριστιανών», έγραψε...
07 Αυγούστου, 2021 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 07/08/2021 - 19:12

Ιεραποστολή στην Τανζανία: 52 νέες βαπτίσεις κατά τη Μεταμόρφωση του Σωτήρος

Διαδώστε:
Ιεραποστολή στην Τανζανία: 52 νέες βαπτίσεις κατά τη Μεταμόρφωση του Σωτήρος

Και ενώ στην Ελλάδα οι πυρκαγιές μαίνονται, απορροφώντας την καρδιά και το μυαλό μας, κάπου αλλού στον κόσμο, σε μια άλλη ήπειρο, την Αφρική, κατά τη μεγάλη δεσποτική εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος ξημέρωσε μια υπέροχη μέρα.

«Μια μέρα γεμάτη φως της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού και το φως του φωτισμού 52 νέων χριστιανών», έγραψε στο facebook o Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Μαϊδώνης, αγγέλλοντας τις βαπτίσεις των Τανζανών νέων μελών της ορθόδοξης εκκλησίας. «Η ωραιότερη μέρα της ενδεκάμηνης Ιεραποστολικής διακονίας ήταν η σημερινή μέρα της Μεταμορφώσεως στη Μονή της Μεταμορφώσεως στην Καάγκυα της Μπουκόμπας πάνω από την όχθη της Λίμνης Βικτώρια. Μαζί με τη Θεία λειτουργία της εορτής έγιναν και 52 βαπτίσεις νέων χριστιανών. Έλαμψε ο τόπος από το φως της Μεταμορφώσεως του Κυρίου και από τη χάρη του Αγίου Πνεύματος σε τόσους νέους πιστούς. Ο μοναχός Δημήτριος εργάσθηκε Ιεραποστολικά και το αποτέλεσμα ήταν οι τόσες αναγεννήσεις!», κατέληξε ο Γενικός Πατριαρχικός Επίσκοπος Μπουκόμπας.

Δείτε φωτογραφίες!

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων