27/04/2021 27/04/2021 Ιεραποστολικές εξορμήσεις σε περιοχές της Μητρόπολης του πραγματοποίησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης. Μ εαυτό τον τρόπο είχε τη δυνατότητα να διαπιστώσει από κοντά τόσο το έργο της τοπικής Εκκλησίας όσο και τις πραγματικές ανάγκες και τα προβλήματα που έχουν οι κάτοικοι της περιοχής που βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Ζαμπέζι. “Ιεραποστολικές Εξορμήσεις στο...
27 Απριλίου, 2021 - 9:41
Τελευταία ενημέρωση: 27/04/2021 - 9:47

Ιεραποστολικές εξορμήσεις στον ποταμό Ζαμπέζι

Διαδώστε:
Ιεραποστολικές εξορμήσεις στον ποταμό Ζαμπέζι

Ιεραποστολικές εξορμήσεις σε περιοχές της Μητρόπολης του πραγματοποίησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης. Μ εαυτό τον τρόπο είχε τη δυνατότητα να διαπιστώσει από κοντά τόσο το έργο της τοπικής Εκκλησίας όσο και τις πραγματικές ανάγκες και τα προβλήματα που έχουν οι κάτοικοι της περιοχής που βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Ζαμπέζι.

“Ιεραποστολικές Εξορμήσεις στο ποταμό Zambezi.Το μεγάλο βήμα έγινε, μέσω της ταπεινής μας προσπάθειας. Αυτό είναι το έργο της ιεραποστολής, αυτό είναι το ουράνιο, ευλογημένο και Θεόδοτο αξίωμα του ιεραποστόλου που υπηρετούμε όλοι εμείς που συμμετέχουμε στις εξορμήσεις. Ο κόπος λίγος, ο μισθός πολύς, τα φανερά αποτελέσματα ταπεινά, τα αφανή περίλαμπρα και εκθαμβωτικά”, αναφέρει η επίσημη διαδικτυακή σελίδα της Μητρόπολης Ζάμπιας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων