30/09/2021 30/09/2021 Στις 29 Σεπτεμβρίου κατέφθασαν στην Ιερατική Σχολή της Μπουκόμπας «Ευαγγελιστής Μάρκος» στην Τανζανία οι Ιεροσπουδαστές που επιλέχθηκαν, καθώς τα μαθήματα της Σχολής ξεκινούν συν Θεώ και δι’ ευχών του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ. Θεοδώρου την Παρασκευή 1/10. Στη σελίδα των Φίλων της Ιεραποστολής στη Μπουκόμπα, η είδηση τιτλοφορείται: «Ήλθαν τα χελιδόνια», ενώ δίνεται και η...
30 Σεπτεμβρίου, 2021 - 15:45

Ήλθαν τα χελιδόνια-Αρχίζουν τα μαθήματα στην Ιερατική Σχολή Μπουκόμπας

Διαδώστε:
Ήλθαν τα χελιδόνια-Αρχίζουν τα μαθήματα στην Ιερατική Σχολή Μπουκόμπας

Στις 29 Σεπτεμβρίου κατέφθασαν στην Ιερατική Σχολή της Μπουκόμπας «Ευαγγελιστής Μάρκος» στην Τανζανία οι Ιεροσπουδαστές που επιλέχθηκαν, καθώς τα μαθήματα της Σχολής ξεκινούν συν Θεώ και δι’ ευχών του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ. Θεοδώρου την Παρασκευή 1/10.

Στη σελίδα των Φίλων της Ιεραποστολής στη Μπουκόμπα, η είδηση τιτλοφορείται: «Ήλθαν τα χελιδόνια», ενώ δίνεται και η σχετική επεξήγηση: για ποιο λόγο ονομάζουν χελιδόνια τους υποψήφιους ιερείς:

«Ονομάζουμε “χελιδόνια” τους υποψηφίους ιερείς μας, γιατί περιμένουμε πολλά απ’ αυτούς. Τα χελιδόνια φεύγουν το φθινόπωρο από την Ελλάδα και έρχονται στην Κεντρική Αφρική. Στην Μπουκόμπα ζούμε μια άνοιξη με τη λειτουργία αυτής της Σχολής. Θα ονομάζεται “SAINT MARK ORTHODOX SEMINARY”. Ευχηθείτε να αποδώσει καρπούς η νέα αυτή προσπάθεια της Ιεραποστολής μας!».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων