12/10/2022 12/10/2022 Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς συναντήθηκε χθες Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022, στην Ουάσιγκτον, με την Αυτού Θειοτάτη Μακαριότητα τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο Β΄, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Κατά τη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε και η Πρέσβης της Ελλάδας στις ΗΠΑ κ....
12 Οκτωβρίου, 2022 - 20:32
Τελευταία ενημέρωση: 12/10/2022 - 20:34

ΗΠΑ: Φωτορεπορτάζ από τη συνάντηση Πατριάρχη Αλεξανδρείας – Χαρδαλιά

Διαδώστε:
ΗΠΑ: Φωτορεπορτάζ από τη συνάντηση Πατριάρχη Αλεξανδρείας – Χαρδαλιά

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς συναντήθηκε χθες Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022, στην Ουάσιγκτον, με την Αυτού Θειοτάτη Μακαριότητα τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο Β΄, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Κατά τη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε και η Πρέσβης της Ελλάδας στις ΗΠΑ κ. Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου συζήτησαν, σε ιδιαίτερα εγκάρδιο και φιλικό κλίμα, θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνάντηση Πατριάρχη Θεόδωρου – Τζο Μπάιντεν στο Λευκό Οίκο με βαριά ατζέντα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων