26/02/2023 26/02/2023 Στον ενοριακό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο χωριό Ιποάσι της Ιρίνγκα κατοικεί μια μερίδα των Μασσάι, τελέστηκε χθες, Θεία Λειτουργία από ιερείς της Ιεράς Επισκοπής Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας, και στη συνέχεια παρατέθηκε γεύμα προσφορά των ομογενών αδελφών από τη Γερμανία. Οι ομογενείς αδελφοί είναι πάντοτε δίπλα και η ιεραποστολική ομάδα που έχουν οργανώσει, με...
26 Φεβρουαρίου, 2023 - 13:18
Τελευταία ενημέρωση: 26/02/2023 - 13:19

Ιρίνγκα: Γεύμα από ομογενείς της Γερμανίας στο χωριό των Μασσάι

Διαδώστε:
Ιρίνγκα: Γεύμα από ομογενείς της Γερμανίας στο χωριό των Μασσάι

Στον ενοριακό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο χωριό Ιποάσι της Ιρίνγκα κατοικεί μια μερίδα των Μασσάι, τελέστηκε χθες, Θεία Λειτουργία από ιερείς της Ιεράς Επισκοπής Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας, και στη συνέχεια παρατέθηκε γεύμα προσφορά των ομογενών αδελφών από τη Γερμανία.

Οι ομογενείς αδελφοί είναι πάντοτε δίπλα και η ιεραποστολική ομάδα που έχουν οργανώσει, με την αδελφή Σάρα Αμανατίδου, στηρίζει παντοιοτρόπως κάθε δράση στην Ιερά Επισκοπή.

Πριν την απόλυση της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των προσφιλών προσώπων των οικογενειών που πρόσφεραν το σημερινό γεύμα.

Πηγή: ierapostolikistegi

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων