08/01/2021 08/01/2021 Χθες, 7 Ιανουαρίου, η Ελληνική Ναυτιλιακή Λέσχη στην Αλεξάνδρεια, έκοψε την Αγιοβασιλόπιτά της για το νέο έτος, την οποία ευλόγησε ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β’. Στη λιτή εκδήλωση παραβρέθηκε και η Γενική Πρόξενος της Ελλάδας στην Αλεξάνδρεια, κ. Αθανασία Κοτσιώνη. Ο Μακαριώτατος προσέφερε ως ευλογία στην Πρόεδρο του Συλλόγου...
08 Ιανουαρίου, 2021 - 17:16
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2021 - 18:41

Ισχυροί οι δεσμοί Αιγύπτου – Ελλάδας – Κύπρου

Διαδώστε:
Ισχυροί οι δεσμοί Αιγύπτου – Ελλάδας – Κύπρου

Χθες, 7 Ιανουαρίου, η Ελληνική Ναυτιλιακή Λέσχη στην Αλεξάνδρεια, έκοψε την Αγιοβασιλόπιτά της για το νέο έτος, την οποία ευλόγησε ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β’.

Στη λιτή εκδήλωση παραβρέθηκε και η Γενική Πρόξενος της Ελλάδας στην Αλεξάνδρεια, κ. Αθανασία Κοτσιώνη. Ο Μακαριώτατος προσέφερε ως ευλογία στην Πρόεδρο του Συλλόγου ένα αναμνηστικό με το λογότυπο του Πατριαρχείου.

Η αίθουσα του εστιατορίου ήταν διακοσμημένη με τις σημαίες της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, στα δεξιά της Δημοκρατίας της Ελλάδας και στα αριστερά της Κυπριακής Δημοκρατίας, ως ένδειξη ισχυρών σχέσεων και συνεργασίας των τριών χωρών. Στο τέλος ο Προκαθήμενος της Αλεξανδρινής Εκκλησίας ευχήθηκε σε όλους καλή και ευλογημένη χρονιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων