14/09/2021 14/09/2021 Στον παλαιό Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα Κανάγκας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Θεοδόσιος, κατά τη διάρκεια της ακολουθίας του Εσπερινού της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, τέλεσε τη μοναχική κουρά του δόκιμου μοναχού Εμμανουήλ, δίνοντάς του το όνομα Παΐσιος εις τιμήν του Αγίου νεοφανούς Παΐσιου του Αγιορείτου. Ο Μητροπολίτης μίλησε για την σημασία της μοναχικής ζωής...
14 Σεπτεμβρίου, 2021 - 15:57

Και το όνομα αυτού: Μοναχός Παΐσιος

Διαδώστε:
Και το όνομα αυτού: Μοναχός Παΐσιος

Στον παλαιό Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα Κανάγκας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Θεοδόσιος, κατά τη διάρκεια της ακολουθίας του Εσπερινού της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, τέλεσε τη μοναχική κουρά του δόκιμου μοναχού Εμμανουήλ, δίνοντάς του το όνομα Παΐσιος εις τιμήν του Αγίου νεοφανούς Παΐσιου του Αγιορείτου.

Ο Μητροπολίτης μίλησε για την σημασία της μοναχικής ζωής βάσει των Αγίων Πατέρων Νικοδήμου του Αγιορείτου, Μαξίμου του Ομολογητού και Παΐσιου του Αγιορείτου. Στο τέλος του ευχήθηκε να μοιάσει στον Άγιο του και να απολαύσει και τους πνευματικούς καρπούς του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων