01/08/2019 01/08/2019 Δύο γιατροί της αποστολής από την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής, η Αθηνά Παπαδοπούλου παιδίατρος, και Σταυρούλα Λαμπίδη Ιατρός, ξεκίνησαν ένα αληθινά καινοτόμο πρόγραμμα στο σχολείο του Λουγκουζί. Συγκεκριμένα δημιούργησαν ένα καινούργιο πρόγραμμα Μητρώου υγείας για όλα τα παιδιά του παιδικού σταθμού και του Δημοτικού σχολείου του Λουγκουζί. Τα εξέτασαν ενδελεχώς, τα ζύγισαν, μέτρησαν το ύψος...
01 Αυγούστου, 2019 - 15:46
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2019 - 16:27

Καινοτόμο πρόγραμμα Μητρώου υγείας στο Λουγκουζί

Διαδώστε:
Καινοτόμο πρόγραμμα Μητρώου υγείας στο Λουγκουζί

Δύο γιατροί της αποστολής από την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής, η Αθηνά Παπαδοπούλου παιδίατρος, και Σταυρούλα Λαμπίδη Ιατρός, ξεκίνησαν ένα αληθινά καινοτόμο πρόγραμμα στο σχολείο του Λουγκουζί.

Συγκεκριμένα δημιούργησαν ένα καινούργιο πρόγραμμα Μητρώου υγείας για όλα τα παιδιά του παιδικού σταθμού και του Δημοτικού σχολείου του Λουγκουζί. Τα εξέτασαν ενδελεχώς, τα ζύγισαν, μέτρησαν το ύψος τους και τις ανάγκες τους .Σκοπός του Μητρώου υγείας είναι η παρακολούθηση της σωστής ανάπτυξης κάθε παιδιού και η δημιουργία σωστής υιούς ζωής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων