31/01/2020 31/01/2020 Σε ποιμαντική περιοδεία βρίσκεται ο Σεβ. Μητροπολίτης Καμερούν κ. Γρηγόριος, ο οποίος χθες, λειτούργησε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Τριών Ιεραρχών στην Εκκλησιαστική Κοινότητα του χωριού Doukoula. Στην συνέχεια επισκέφθηκε το Τεχνικό Λύκειο της Ενορίας και ευχήθηκε στους Μαθητές και Καθηγητές. Ακολούθησε εορτή στον αύλειο χώρο της Εκκλησίας από τα μέλη των διαφόρων κατηχητικών...
31 Ιανουαρίου, 2020 - 11:54
Τελευταία ενημέρωση: 31/01/2020 - 11:27

ΚΑΜΕΡΟΥΝ: Η Εκκλησία μεριμνά για τους μαθητές

Διαδώστε:
ΚΑΜΕΡΟΥΝ: Η Εκκλησία μεριμνά για τους μαθητές

Σε ποιμαντική περιοδεία βρίσκεται ο Σεβ. Μητροπολίτης Καμερούν κ. Γρηγόριος, ο οποίος χθες, λειτούργησε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Τριών Ιεραρχών στην Εκκλησιαστική Κοινότητα του χωριού Doukoula.

Στην συνέχεια επισκέφθηκε το Τεχνικό Λύκειο της Ενορίας και ευχήθηκε στους Μαθητές και Καθηγητές. Ακολούθησε εορτή στον αύλειο χώρο της Εκκλησίας από τα μέλη των διαφόρων κατηχητικών συνάξεων.

Η Ενορία αυτή, με το Σχολείο, το Αγροτικό Ιατρείο και το πηγάδι, αποτελούν πολυετή προσφορά του Ιεραποστολικού Συλλόγου Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος υπό την προεδρία της Μακαριστής Γεωργίας Γεωργιάδου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων