12/10/2021 12/10/2021 Ακόμα ένας νέος κληρικός χειροτονήθηκε από τον Μητροπολίτη Κανάγκας κ. Θεοδόσιο  Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κανάγκας ο Σέργιος, παλαιός κατηχητής από την Μουέκα, έλαβε τον πρώτο βαθμό της ιερωσύνης από τον Μητροπολίτη Κανάγκας κ. Θεοδόσιο. “Εύχεστε να τον χαριτώνει ο Θεός και να φανεί άξιος της τιμής και...
12 Οκτωβρίου, 2021 - 13:36
Τελευταία ενημέρωση: 12/10/2021 - 13:43

ΚΑΝΑΓΚΑ: Ένας κατηχητής προσήλθε στην ιερωσύνη

Διαδώστε:
ΚΑΝΑΓΚΑ: Ένας κατηχητής προσήλθε στην ιερωσύνη

Ακόμα ένας νέος κληρικός χειροτονήθηκε από τον Μητροπολίτη Κανάγκας κ. Θεοδόσιο 

Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κανάγκας ο Σέργιος, παλαιός κατηχητής από την Μουέκα, έλαβε τον πρώτο βαθμό της ιερωσύνης από τον Μητροπολίτη Κανάγκας κ. Θεοδόσιο.

“Εύχεστε να τον χαριτώνει ο Θεός και να φανεί άξιος της τιμής και της χάριτος της Ιεροσύνης”, αναφέρει σε ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η Ιερά Μητρόπολη.

Ο π. Σέργιος σύντομα θα λάβει και τον δεύτερο βαθμό της ιερωσύνης ενώ, ύστερα από το σαρανταλείτουργο που θα τελέσει, θα επιστρέψει στην πατρίδα του για να συνεχίσει με την ιερατική πλέον ιδιότητα το ιεραποστολικό του έργο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων