20/02/2024 20/02/2024 Αρχονταρίκι με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κανάγκα κ. Χαρίτωνα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου Ραφήνας. Ο Σεβασμιώτατος σχολίασε με πόνο ψυχής την ψήφιση νομοσχεδίου από την ελληνική Βουλή για τον πολιτικό γάμο των ομοφυλοφίλων, αναφέρθηκε στις δυσκολίες της Ιεραποστολής του Κονγκό, μας κοινοποίησε πρόσφατες αποφάσεις του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας που...
20 Φεβρουαρίου, 2024 - 14:54

Κανάγκα Χαρίτων για γάμο ομοφυλοφίλων: “Και εμείς στην Αφρική ντρεπόμαστε σαν Ορθόδοξοι”

Διαδώστε:
Κανάγκα Χαρίτων για γάμο ομοφυλοφίλων: “Και εμείς στην Αφρική ντρεπόμαστε σαν Ορθόδοξοι”

Αρχονταρίκι με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κανάγκα κ. Χαρίτωνα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου Ραφήνας.

Ο Σεβασμιώτατος σχολίασε με πόνο ψυχής την ψήφιση νομοσχεδίου από την ελληνική Βουλή για τον πολιτικό γάμο των ομοφυλοφίλων, αναφέρθηκε στις δυσκολίες της Ιεραποστολής του Κονγκό, μας κοινοποίησε πρόσφατες αποφάσεις του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας που δείχνουν ότι το έργο των πρώτων Ιεραποστόλων πριν πενήντα χρόνια αποδίδει πλέον καρπούς και μας ενημέρωσε για την ανέγερση του Ι. Ν. Αγ. Βαρβάρας Κανάγκα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων