01/08/2020 01/08/2020 Στις ποιμαντικές δραστηριότητες της Επισκοπής του επέστρεψε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρος ύστερα από την πρόσφατη περιπέτεια που είχε σε τροχαίο ατύχημα. Χθες, ο Θεοφιλέστατος επισκέφθηκε το Παλάρο, περιοχή έξω από το Γκούλυο, όπου είχε τη δυνατότητα να δει από κοντά τις δράσεις της τοπικής ενορίας του Αγίου Νεκταρίου και να...
01 Αυγούστου, 2020 - 10:19
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2020 - 10:40

Καθημερινές δυσκολίες της Ιεραποστολής στην Αφρική

Διαδώστε:
Καθημερινές δυσκολίες της Ιεραποστολής στην Αφρική

Στις ποιμαντικές δραστηριότητες της Επισκοπής του επέστρεψε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρος ύστερα από την πρόσφατη περιπέτεια που είχε σε τροχαίο ατύχημα.

Χθες, ο Θεοφιλέστατος επισκέφθηκε το Παλάρο, περιοχή έξω από το Γκούλυο, όπου είχε τη δυνατότητα να δει από κοντά τις δράσεις της τοπικής ενορίας του Αγίου Νεκταρίου και να συνομιλήσει τόσο με τον εφημέριο του ναού, όσο και με μέλη της Ορθόδοξης νεολαίας.

Η χθεσινή επίσκεψη ήταν ιδιαίτερα ευλογημένη καθώς για ακόμη μια φορά γίναμε μάρτυρες των δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε καθημερινά στην ιεραποστολή. Πηγαίνοντας για τον προορισμό μας δυο μεγάλα φορτηγά είχαν κολλήσει στον ανώμαλο επαρχιακό δρόμο, κάνοντας μας να πιστέψουμε πως δεν θα φτάναμε. Τελικά τα καταφέραμε“, σημείωσε σε ανάρτησή του στην επίσημη σελίδα της Επισκοπής.

Σε ένδειξη αγάπης προς τους κατοίκους του χωριού ο Επίσκοπος κ. Σίλβεστρος στο τέλος της επίσκεψης του διένειμε δέματα με είδη πρώτης ανάγκης, λέγοντας τους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας που διανείμουμε.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων