15/02/2021 15/02/2021 Μια ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Πρόδρομο με τον τίτλο “Και αν η ανθρωπότητα ήταν ένα καραβάνι;” αναφέρει:  “Τότε η Εκκλησία θα ήταν οι τελευταίες ψωριάρικες καμήλες, οι τελευταίες ξεχαρβαλωμένες άμαξες, αργοκίνητες, γεμάτες από φάρμακα, επιδέσμους και γέρους επιβάτες με γνώσεις θεραπευτικές. Πάντα χιλιόμετρα πίσω ούτως...
15 Φεβρουαρίου, 2021 - 10:36

“Κι αν η ανθρωπότητα ήταν ένα καραβάνι;”

Διαδώστε:
“Κι αν η ανθρωπότητα ήταν ένα καραβάνι;”

Μια ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Πρόδρομο με τον τίτλο “Και αν η ανθρωπότητα ήταν ένα καραβάνι;” αναφέρει: 

“Τότε η Εκκλησία θα ήταν οι τελευταίες ψωριάρικες καμήλες, οι τελευταίες ξεχαρβαλωμένες άμαξες, αργοκίνητες, γεμάτες από φάρμακα, επιδέσμους και γέρους επιβάτες με γνώσεις θεραπευτικές. Πάντα χιλιόμετρα πίσω ούτως ώστε να μπορούν να περισυλλέγουν όποιον πέφτει, όποιον σταματά από κούραση και ασθένεια, όποιον απέβαλε το “καραβάνι της προόδου”, γιατί απλά του ήταν άχρηστος. Και αυτός είναι ο μεγαλύτερος έπαινος γι εμάς!” 

Την δημοσίευση συνοδεύει με την φωτογραφία του άρθρου ενώ σημειώνει χαρακτηριστικά: 

Φωτογραφία: μεταφορά εμπορευμάτων στον 21ο αιώνα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων