28/02/2020 28/02/2020 Πραγματοποιήθηκε χθες στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων Αθηνών, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του νεοσύστατου Ιεραποστολικου Συλλόγου Ζάμπιας «Ο ΣΠΟΡΕΑΣ» . Η συγκεκριμένη εκδήλωση δεν είχε μόνο ως σκοπό την κοπή της πίτας, αλλά και τη γνωριμία του Ιεραποστολικού Έργου του Μητροπολίτη Ζάμπιας ,των επιδιώξεων και του σκοπού του συλλόγου, με το κοινό. Η εκδήλωση...
28 Φεβρουαρίου, 2020 - 17:10
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2020 - 21:14

Κοπή πίτας του Συλλόγου Φίλων Ιεραποστολής Ζάμπιας

Διαδώστε:
Κοπή πίτας του Συλλόγου Φίλων Ιεραποστολής Ζάμπιας

Πραγματοποιήθηκε χθες στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων Αθηνών, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του νεοσύστατου Ιεραποστολικου Συλλόγου Ζάμπιας «Ο ΣΠΟΡΕΑΣ» .
Η συγκεκριμένη εκδήλωση δεν είχε μόνο ως σκοπό την κοπή της πίτας, αλλά και τη γνωριμία του Ιεραποστολικού Έργου του Μητροπολίτη Ζάμπιας ,των επιδιώξεων και του σκοπού του συλλόγου, με το κοινό.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με την Πρόεδρο του Συλλόγου κυρία Νάγια Μηλιου να απευθύνει χαιρετισμό εκ μέρους του Συλλόγου, κάνοντας μία σύντομη αναφορά στην σημασία και του Ιεραποστολικού Έργου.
Ακολούθως τον λόγο πήρε ο ο Αντιπτέραρχος Αθανάσιος Παπανικολάου και λίγο αργότερα , εν τη απουσία του Σεβασμιοτατου Ζαμπιας κ Ιωάννου λόγω της επίσκεψης της Α.Θ.Μ. ο Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ.ΘΕΟΔΩΡΟΥ Β΄ στη Ζάμπια ,ομιλητής ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καμερούν κύριος Γρηγόριος.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων