15/01/2024 15/01/2024 Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, στο πνευματικό κέντρο της Επισκοπής Μοζαμβίκης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης ευλόγησε την Βασιλόπιτα. Πριν την έναρξη της εκδήλωσης έγινε ο ορισμός της νέας Εκκλησιαστικής Επιτροπής του Μαπούτο, με νέα πρόεδρο την κ. Νίκη Τσιχλάκη , η οποία έκοψε και μοίρασε τα κομμάτια της...
15 Ιανουαρίου, 2024 - 18:16
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2024 - 17:34

Κοπή Βασιλόπιτας της Ελληνορθόδοξης Κοινότητας στο Μαπούτο από τον Μητροπολίτη Ζάμπιας

Διαδώστε:
Κοπή Βασιλόπιτας της Ελληνορθόδοξης Κοινότητας στο Μαπούτο από τον Μητροπολίτη Ζάμπιας

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, στο πνευματικό κέντρο της Επισκοπής Μοζαμβίκης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης ευλόγησε την Βασιλόπιτα.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης έγινε ο ορισμός της νέας Εκκλησιαστικής Επιτροπής του Μαπούτο, με νέα πρόεδρο την κ. Νίκη Τσιχλάκη , η οποία έκοψε και μοίρασε τα κομμάτια της Βασιλόπιτας.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μετέφερε τις ευχές του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου, στη νέα πρόεδρο και τους παρευρισκομένους και ευχήθηκε το νέο έτος να είναι ειρηνικό, ευλογημένο, καρποφόρο και ελπιδοφόρο.

Ακολούθησε πλούσια δεξίωση με κεράσματα και γλυκά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων