22/02/2023 22/02/2023 H κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Ιεραποστολικού Συλλόγου Ζάμπιας «Ο ΣΠΟΡΕΑΣ» πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023 παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ζάμπιας κ. Ιωάννη ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό κάνοντας μία σύντομη αναφορά στην σημασία του ιεραποστολικού έργου. Ακολούθως τον λόγο πήρε η Πρόεδρος του Συλλόγου Νάγια Μήλιου η οποία ανακοίνωσε τις δραστηριότητες για το έτος...
22 Φεβρουαρίου, 2023 - 20:51
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2023 - 20:54

Kοπή βασιλόπιτας του Ιεραποστολικού Συλλόγου Ζάμπιας

Διαδώστε:
Kοπή βασιλόπιτας του Ιεραποστολικού Συλλόγου Ζάμπιας

H κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Ιεραποστολικού Συλλόγου Ζάμπιας «Ο ΣΠΟΡΕΑΣ» πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023 παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ζάμπιας κ. Ιωάννη ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό κάνοντας μία σύντομη αναφορά στην σημασία του ιεραποστολικού έργου.

Ακολούθως τον λόγο πήρε η Πρόεδρος του Συλλόγου Νάγια Μήλιου η οποία ανακοίνωσε τις δραστηριότητες για το έτος 2023.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν επίσης η Πρόξενος της Δημοκρατίας της Ζάμπιας Ρόουζ Τζίζι και ο Πρόεδρος του Ελληνοζαμπιανού Επιμελητήριου Δημήτρης Λούκας.

Το φλουρί της βασιλόπιτας έτυχε στον Άρχοντα Δικαιοφύλακα του Οικουμενικού Θρόνου και νομικό σύμβουλο του Οικουμενικού Πατριαρχείου Πάρη Αρσανάκη στον οποίο δόθηκε βυζαντινή εικόνα της Παναγίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων