08/09/2020 08/09/2020 «Η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις, αλλά αυτές οι προκλήσεις δίνονται μόνο σε σένα επειδή ο Θεός ξέρει ότι η πίστη σου είναι αρκετά ισχυρή για να τις ξεπεράσεις», αναφέρει ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Ναϊρόμπι, Yπέρτιμος και Έξαρχος Κένυας κ. Μακάριος, σε επίκαιρη ανάρτησή του. «Να είστε ευγνώμονες για κάθε νέα πρόκληση γιατί θα χτίσει τη δύναμη...
08 Σεπτεμβρίου, 2020 - 18:50
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2020 - 18:22

«Κρατήσου γερά. Συνέχισε να παλεύεις. Ποτέ μην τα παρατάς»

Διαδώστε:
«Κρατήσου γερά. Συνέχισε να παλεύεις. Ποτέ μην τα παρατάς»

«Η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις, αλλά αυτές οι προκλήσεις δίνονται μόνο σε σένα επειδή ο Θεός ξέρει ότι η πίστη σου είναι αρκετά ισχυρή για να τις ξεπεράσεις», αναφέρει ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Ναϊρόμπι, Yπέρτιμος και Έξαρχος Κένυας κ. Μακάριος, σε επίκαιρη ανάρτησή του. «Να είστε ευγνώμονες για κάθε νέα πρόκληση γιατί θα χτίσει τη δύναμη και τον χαρακτήρα σας. Σήμερα, μοιράστηκαν τρόφιμα στους δασκάλους τόσο του δημοτικού όσο και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Αν ο Θεός είναι μαζί μας, τότε δεν υπάρχει τίποτα να φοβάσαι. Κρατήσου γερά. Συνέχισε να παλεύεις. Ποτέ μην τα παρατάς».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων