17/07/2021 17/07/2021 Μία ορθόδοξη εκκλησία που θα τιμάται στη μνήμη του Αγίου Φιλίππου χτίζουν ευλαβείς ντόπιοι ορθόδοξοι χριστιανοί στον οικισμό Karundu, Nyeri της Κένυας. Τα επίκαιρα φωτογραφικά στιγμιότυπα δημοσιεύει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Νιέρι και Όρους Κένυας κ. Νεόφυτος. Οι ντόπιοι χρησιμοποιούν σφυριά, πινέλα, μιστριά και ότι άλλο μπορούν να διαθέσουν για να συμβάλλουν στο θεάρεστο έργο. Στο παρακάτω βίντεο, οι πιστοί...
17 Ιουλίου, 2021 - 18:10
Τελευταία ενημέρωση: 17/07/2021 - 18:22

Κρεμασμένοι στις σκεπές φτιάχνουν μόνοι ιερό ναό (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Κρεμασμένοι στις σκεπές φτιάχνουν μόνοι ιερό ναό (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία ορθόδοξη εκκλησία που θα τιμάται στη μνήμη του Αγίου Φιλίππου χτίζουν ευλαβείς ντόπιοι ορθόδοξοι χριστιανοί στον οικισμό Karundu, Nyeri της Κένυας. Τα επίκαιρα φωτογραφικά στιγμιότυπα δημοσιεύει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Νιέρι και Όρους Κένυας κ. Νεόφυτος. Οι ντόπιοι χρησιμοποιούν σφυριά, πινέλα, μιστριά και ότι άλλο μπορούν να διαθέσουν για να συμβάλλουν στο θεάρεστο έργο. Στο παρακάτω βίντεο, οι πιστοί ανεβασμένοι στις σκεπές του ιερού ναού, πριονίζουν για τις ανάγκες της προόδου των εργασιών:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων