06/03/2023 06/03/2023 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νιγηρίας κ. Αλεξάνδρου, τελέστηκε ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ταξιάρχου Μιχαήλ την Κυριακή της Ορθοδοξίας, στην πόλη Uli, της πολιτείας Anambra, στην Νιγηρία, ιερουργούντος του Πανσολογιότατου Αρχιμανδρίτη π. Κορνηλίου Osuji. Στο κήρυγμά του ο π. Κορνήλιος αναφέρθηκε στη νίκη της Ορθοδοξίας κατά της εικονομαχίας, και...
06 Μαρτίου, 2023 - 9:30
Τελευταία ενημέρωση: 06/03/2023 - 8:38

Κυριακή της Ορθοδοξίας στη Νιγηρία – Έκκληση να γίνουμε “αληθινοί ορθόδοξοι χριστιανοί”

Διαδώστε:
Κυριακή της Ορθοδοξίας στη Νιγηρία – Έκκληση να γίνουμε “αληθινοί ορθόδοξοι χριστιανοί”

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νιγηρίας κ. Αλεξάνδρου, τελέστηκε ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ταξιάρχου Μιχαήλ την Κυριακή της Ορθοδοξίας, στην πόλη Uli, της πολιτείας Anambra, στην Νιγηρία, ιερουργούντος του Πανσολογιότατου Αρχιμανδρίτη π. Κορνηλίου Osuji.

Στο κήρυγμά του ο π. Κορνήλιος αναφέρθηκε στη νίκη της Ορθοδοξίας κατά της εικονομαχίας, και κάλεσε τους πιστούς «…να γίνουμε πράγματι αληθινοί ορθόδοξοι χριστιανοί, δηλαδή να μιμηθουμε τις εντολές του Θεού και τη ζωη του προστάτη Αγίου του καθενός μας…».

Μετά την Θεία Λειτουργία, ακολούθησε η λιτάνευση των ιερών εικόνων πέριξ του Ναού, όπως ορίζει το τυπικό.

  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων