14/03/2022 14/03/2022 Με την Ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νιγηρίας κ. Αλεξάνδρου, τελέστηκε ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, της Ά Κυριακής των Νηστειών, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως στο Λάγος της Νιγηρίας, ιερουργούντος του Πανοσ. Αρχιμ. π. Κορνηλίου Osuji και του προϊσταμένου του Ναού και αρχιερατικού επιτρόπου της Μητροπόλεως, πρωτοπρ. π. Ιακώβου Nwaba. Το θείο λόγου...
14 Μαρτίου, 2022 - 11:13
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2022 - 11:09

Κυριακή της Ορθοδοξίας στο Λάγος της Νιγηρίας

Διαδώστε:
Κυριακή της Ορθοδοξίας στο Λάγος της Νιγηρίας

Με την Ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νιγηρίας κ. Αλεξάνδρου, τελέστηκε ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, της Ά Κυριακής των Νηστειών, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως στο Λάγος της Νιγηρίας, ιερουργούντος του Πανοσ. Αρχιμ. π. Κορνηλίου Osuji και του προϊσταμένου του Ναού και αρχιερατικού επιτρόπου της Μητροπόλεως, πρωτοπρ. π. Ιακώβου Nwaba.

Το θείο λόγου κύρηξε ο π. Κορνήλιος οποίος μεταξύ άλλων, τόνισε ότι σήμερα γιορτάσουμε την νίκη της αληθινής λατρείας και την αληθινή πίστη. Η Εκκλησία, μας διδάσκει ότι προσκυνουμε τις Εικόνες αλλά δοξάζουμε μόνο τον Θεό. Σημείωσε ακόμη: “…να μην γιορτάζουμε, την υποκρισία, τα ψέματα και τους ψευδανθρώπους, που σήμερα προτιμούν το ψέμα από την αλήθεια. Μακάρι ο Θεός να μας χαρίζει δύναμη για να γίνουμε και να παραμείνουμε Εικόνες της Αλήθειας του Ευαγγελίου του Θεού, πάντοτε!”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων